BT

Med BT er læserne altid underholdt og opdateret. Vores passionerede journalister, redaktører og eksperter skriver hver dag om politik, sport, sundhed, debat, forbrug og livsstil. 

Vi giver læserne indsigt og sidste nyt om alt, hvad der rører sig:

  • Vi følger og præger debatten i samfundet, så læserne får holdninger, konflikter og perspektiver, der er vigtige for dem og deres liv.
  • Vi holder øje med politikerne og alle dem, der trækker i trådene, og vi sikrer, at læserne får klar besked.
  • Vi folder sporten ud over 16 sider dagligt, så læserne ved alt om, hvad stjernerne foretager sig – både på banen og i kulissen.
  • Vi guider læserne til det gode liv og giver dem masser af tips og råd om sundhed, kost og motion.

BT er for den nyhedsinteresserede dansker, der ønsker journalistisk kvalitet serveret i en lettilgængelig, tabloid og underholdende form. Målgruppen for avisen er den modne læser, m/k i alderen 35-65 år med egen bolig og hjemmeboende børn. På bt.dk og mobil er vores fokus i højere grad på den yngre målgruppe. Typisk for begge grupper er en bred nyhedsinteresse på tværs af indland, sport, underholdning og krimi.


BT er Danmarks sportsavis, og det forpligter. Hver dag udkommer BT på print med 16 siders sportsjournalistik af den højeste kvalitet.

Altid velkvalificeret, altid interessant, altid på pletten – så læserne er klædt på fra første fløjt. Med en af Danmarks største sportsredaktioner dækker vi alle de vigtige kampe og sportsgrene, der betyder noget for danskerne – både på hjemmebane og internationalt.


Hver fredag guider vi læserne til weekenden foran skærmen. På 12 sider giver vi et fuldt overblik over det bedste af den kommende uges TV. Ugens højdepunkter er serveret i små historier, og vi giver et udvidet overblik og anbefalinger over weekendens film.

Livsstilsmagasinet BT Weekend udkommer hver lørdag og tilbyder læserne 28 siders ’feel good’-oplevelser indenfor livsstil og kultur. Magasinet giver læserne mulighed for fordybelse, når de har tid til det.

Gennem underholdende og livsbekræftende artikler inspirerer BT Weekend læserne indenfor mode, skønhed, mad og sundhed. Der er portrætter af alt fra kendisser til dagligdagsdanskere, og hovedformålet er at efterlade læserne med en følelse af nydelse og nytteværdi.


Hver søndag kan læserne lade tankerne flyve imod eksotiske destinationer i tillægget BT Rejser. Her får de rejseberetninger, flotte billedreportager, tips, tricks og guidende stof til den perfekte ferie – både i storbyen og under fjerne himmelstrøg.

Hver søndag kan læserne fordybe sig i tillægget BT Søndag. Det handler om almindelige danskeres ualmindelige historier. Tilsat overraskende, sjove, dybe interviews med kendte. 


Kontakt salgsafdelingen

Tlf. 33 75 75 00 Send mail: annoncer@berlingske.dk Kontakt din faste annoncekonsulent