Abonnementer til mindre virksomheder

Mindre virksomheder kan vælge mellem fem forskellige abonnementstyper, der kan tilpasses virksomhedens egne behov og ønsker. Vi tilbyder både abonnementer til de digitale platforme og til de digitale platforme i kombination med print.

De digitale abonnementstyper:

Et webabonnement giver ubegrænset adgang til B.dk og Business.dk, hvor man kan læse alt Berlingskes kvalitetsjournalistik. Med et webabonnement har virksomheden 365 dage om året adgang til vores nyheder.

Priser for webabonnementer*: Berlingske: 929,- pr. år
 

Et e-avisabonnement giver ubegrænset adgang til Berlingske, BT, Weekendavisen. Vores e-aviser kan både tilgås på web, tablets og smartphones. Vi har også særskilte e-avis apps til iPads.

Priser for e-avisabonnement*: Berlingske: 2.199,- pr. år // BT: 1.999,- pr. år

 

Et digitalt abonnement giver adgang til relevante og aktuelle nyheder døgnet rundt. Det redaktionelle indhold kan således tilgås via browser på samtlige digitale platforme, herunder web, tablets og smartphones samt via vores apps til tablets og smartphones.

Priser for digitalabonnementer*: Berlingske: 2.988,- pr. år // BT: 2.199,- pr. år // Weekendavisen: 2.288,- pr. år

 

De kombinerede løsninger:

Abonnementet omfatter – udover digital adgang til det valgte nyhedsbrands nyheder hele ugen – den trykte avis i weekenden leveret på medarbejdernes eller virksomhedens adresse.

Priser for kombiabonnementer*: BT: 2.899,- pr. år
 

Abonnementet omfatter –udover digital adgang til det valgte nyhedsbrands nyheder døgnet rundt – også den trykte avis hele ugen. I forhold til den trykte avis vælger virksomheden, om avisen skal leveres på virksomhedens adresse i hverdagene og på en af medarbejdernes hjemmeadresse i weekenden.

Priser for kompletabonnementer*: Berlingske: 6.099,- pr. år // BT: 5.499,- pr. år // Weekendavisen: 2.288,- pr. år

 

De angivne priser er listepriser, og prisen er for et enkelt helårsabonnement. Priserne er til virksomheder med 1-20 ansatte. Større virksomheder tilbydes en skræddersyet løsning, hvor prissætningen forhandles individuelt.

Vil du vide mere?

Abonnementer til mindre virksomheder

Abonnementer til mindre virksomheder

Abonnementsløsninger til større virksomheder

Abonnementsløsninger til større virksomheder

Eksempler på erhvervsløsninger

Eksempler på erhvervsløsninger

Giv medarbejderne  nem adgang til relevante nyheder

Giv medarbejderne nem adgang til relevante nyheder

Få et skræddersyet tilbud til din virksomhed!

Udfyld formular eller kontakt os på 3375 3300 // erhvervs-service@berlingske.dk