Berlingskes Asger Ladefoged hædret som en af årets bedste fotografer i international konkurrence

Billedet her er taget af Asger Ladefoged under en reportagerejse i Mosul i november 2016 og er et af de 42 billeder, der udgør Ladefogeds vinderportefølje.

Berlingskes fotograf Asger Ladefoged har vundet en 3. plads i kategorien “Photographer of the Year” i den respekterede internationale konkurrence, Pictures Of the Year International. Prisen er vundet for en billedkollektion på ialt 42 fotos, som kan ses her på POYis hjemmeside

​Prisuddelingen fra POYi finder sted i perioden fra 6. til 23. februar 2017, og i sidste og forrige uge blev Berlingskes fotografer tildelt yderligere tre priser.

Søren Bidstrup 1. pris i kategorien, “Feature” for et af hans billeder fra serien “Trumpland”​ taget i forbindelse med optakten til det amerikanske præsidentvalg.

Thomas Lekfeldt 1. pris i kategorien “Newspaper Local Picture Story”. Han fik førstepladsen for serien “Nætter på neonatalafdelingen”​.

Asger Ladefoged 2. pris, også i kategorien “Newspaper Local Picture Story” for reportagen “Alternativ læring”​fra 6.Xs prøvelser under en lejrskole hos Carl Mar Møller.

Asger Ladefoged 3. pris i kategorien “Photographer of the Year” for en samlet portefølje på 42 billeder.