Ny forhandler

Alt, hvad du har brug for at vide, hvis du er ny forhandler af aviser.

Hvordan bliver jeg forhandler af aviser?

Halvanden måned før den forventede opstart, skal du besøge bufn.dk, og registreringsformularerne skal downloades, udfyldes, underskrives og indsendes til videre bearbejdning (samme registreringsformular kan desuden findes i boksen til højre på denne side).

Vær opmærksom på, at krydse af om du skal være helårs-, sommer- eller weekendforhandler. Vil du hver uge slippe for besværet med at skulle betale regningen og i stedet bruge PBS-overførsel, skal du udfylde feltet med kontonummer i bank og skrive under.

Som ny forhandler skal der stilles en bankgaranti på min. 6.000 kr. udregnet efter dit forventede salg. Derfor skal du også udfylde en bestillingsseddel på de dagblade, du ønsker at forhandle samt det antal, du ønsker at starte med. Husk at angive butikkens startdato.

Bladkompagniet vil regne ud, hvad der skal stilles i bankgaranti ud fra dine bestillinger. Dette krav fra Bladkompagniet er vigtigt hurtigt at få ekspederet videre i ens pengeinstitut, så din første avisleverance er klar til tiden.

Hvordan leveres, returneres og faktureres aviserne?
Det er Bladkompagniet, som varetager alle tre ovenstående funktioner. Der er således én vognmand, der leverer alle aviserne fra alle bladhuse (dog visse lokalaviser undtaget) på din adresse, hver morgen inden åbningstid. Samme vognmand henter de aviser, du ikke har solgt, to gange om ugen.

Fredag hentes de pakkede retur-aviser fra mandag til torsdag – og tirsdag i den efterfølgende uge hentes de ikke solgte aviser fra fredag, lørdag og søndag. Bundterne pakkes på max. 35 cm, krydsbindes og påsættes fortrykt labels fra Bladkompaniet med aviskontonummer og bundtnummer.

Allerede om lørdagen modtager du din faktura, hvor du kun betaler for det, du har solgt. Du har fuld returret på de ikke solgte aviser, dog er der et mindstesalg og gebyrer.

Berlingske Forhandlerservice
Telefonnummer +45 3375 3700 kan du med fordel bruge ved ændringer i leveringen af Berlingske Medias medier; BT, Berlingske. JydskeVestkysten, De Bergske Blade, Århus Stiftstidende og Randers Amtsavis samt mange flere. Har du reklamationer og leveringsfejl etc., kan du via Forhandlerservice bestille et konsulentbesøg.

Vores løssalgskonsulenter er uddannet til at maksimere netop dit salg af aviser med moderne stativer både til plakater udenfor, og til aviserne inde i butikken.

Brug BFN ved ferier, sæsonstart og ejerskifteændringer i åbningsforhold
BFN giver din besked videre til alle udgivere af dagblade, ugeblade og magasiner. Kan bruges, når din butik holder ferielukket, ved ændrede åbningsdage, helligdagsåbent etc.
BFN kan kontaktes på +45 4362 6010.

Bladkompagniets Forhandlerservice
Har du spørgsmål til din faktura fra Bladkompagniet skal du kontakte Bladkompagniets forhandlerservice på +45 7020 7225. Det er også dem, der kan hjælpe dig ved generelle leveringsproblemer, hvis du skal bestille returlabels og ved aftale af sikre leveringssteder.

Nyttige links

BUFN

Bladkompagniet